“Je kunt het leven zien als de reis van de ziel, die op zoek gaat naar zichzelf.”
Uit: Ik ben er gewoon nog

Ik ben Nicolette Dijkstra, schrijver (bekend onder de naam van Nieuwenhuizen), luisterkindwerker en coach en inspirator.

Kort na het overlijden van een hele goede vriend, hoorde ik in 2008 voor het eerst een engel tegen mij spreken: “In de stilte wordt het onzichtbare zichtbaar.”
Van het ene op het andere moment was er een luikje bij mij open gegaan en stond ik onverwachts in contact met de Lichtwereld. En daarmee veranderde mijn leven compleet en dit bracht mij steeds dichter bij mijn eigen kern.

Ik zette de eerste stappen op mijn zielspad, waarbij ik geleid werd door engelen die mijn leven op vele manieren verrijkten. Ik luisterde naar de boodschappen die ik van hen en overledenen mocht ontvangen. Boodschappen die in de stilte van mijn hart hoorbaar zijn.

Via automatisch schrift ontving ik persoonlijke boodschappen. Door het luisteren naar de influisteringen van mijn hart, volgde ik mijn intuïtie en stap voor stap werd ik van mijn hart naar mijn ziel geleid. Dit was mijn Remembrance of Soul. Na verloop van tijd herinnerde ik me ook mijn zielsopdracht, mijn persoonlijke roeping.

Remembrance of Soul staat tevens voor deze roeping:

Ik wil een bijdrage leveren aan het bewustwordingsproces van deze Gouden Tijd. De tijd waarin de grote bewustwording van mens-Zijn plaatsvindt. Het is mijn roeping om mensen te helpen herinneren wie ze werkelijk Zijn. Dit doe ik door het schrijven van boeken, verhalen, gedichten en het delen van channelingen, die gaan over de herinnering van de ziel. Wie zijn wij werkelijk en waarvoor zijn wij als zielen op aarde geboren?
Tevens schrijf ik luisterkindafstemmingen, waarbij ik luister naar wat jouw ziel je wil laten horen. Zo help ik mee om jouw Remembrance of Soul aan het licht te laten komen.