“Wat is jouw talent? Wat heb jij bij te dragen aan deze aarde?”
Uit:  Ik ben er gewoon nog

Coaching 

In deze onrustige, chaotische tijd –  waarin zekerheid op haar grondvesten schudt – keren steeds meer mensen naar binnen, op zoek naar zichzelf. Velen voelen dat de oude manier van leven niet meer bij hen past en er is een groot verlangen een nieuwe weg in te slaan. 


Wil je meer in verbinding met jezelf komen?

Zit je veel in je hoofd en twijfel je vaak?

Heb je moeite om naar je ware zelf te luisteren?

Heb je het gevoel dat je vastzit en niet komt waar je wil zijn?

Twijfel je of je op de goede weg bent?

Wil je graag weten wat de volgende stap in jouw leven is?

Wil je nu echt gaan doen waarvoor je op aarde bent gekomen?


Dan nodig ik je van harte uit voor één of meer coaching gesprekken, waarin ik naar je zal luisteren en ik je zal helpen om bij jezelf te komen en je naar je eigen antwoorden zal leiden. Ik geloof dat ieder mens het antwoord op al zijn vragen heeft, die in het hart te vinden zijn.

Tijdens het gesprek zal ik me door de lichtwereld laten leiden. Samen kijken en luisteren we naar wat er aangereikt wordt. En kun je vertrouwen dat je precies dat zult ontvangen wat jij op dat moment nodig hebt.

Wat kun je verwachten?

  • Aanwezig zijn in het hart
  • Vertrouwen in de tekens die je hart je geeft
  • Meer inzichten in welke stappen nodig zijn om op jouw zielspad te komen
  • Samenwerken met jouw beschermengel
  • Vertrouwen om in jezelf te geloven
  • Ervaren van innerlijke rust en vrede
  • Meer rust in je hoofd
  • Het ontvangen van onvoorwaardelijke liefde

Tarief:

Individueel coaching gesprek  € 77,-  per uur (duur sessie 2 uur).

Het is ook mogelijk dit gesprek online te voeren.

Ervaringen:

Na een tijdje zoekende te zijn geweest, ben ik in contact gekomen met Nicolette.
In een coaching gesprek heeft Nicolette mij enorm geholpen. Ik merkte dat ik op een punt stond waarbij ik niet wist hoe ik verder moest.

Nicolette luistert met zoveel liefde en weet zo gericht aan te voelen waar je behoefte aan hebt. Ze heeft mij veel liefde, vertrouwen en inzicht gegeven om mijn volgende stap te kunnen zetten. Ik ben heel dankbaar dat ik Nicolette heb ontmoet en dat zij mij heeft geholpen.

– Lieke –

“Afgelopen week ben ik gestart met mijn eerste coaching sessie bij Nicolette. Sinds het lezen van ‘Ik ben er gewoon nog’ was ik zo onder de indruk van haar verhaal dat het mij niet meer los liet. Naar aanleiding daarvan ben ik begonnen met een luisterkindafstemming. Dat was zo speciaal en raak dat ik hierdoor nog meer de behoefte kreeg om contact te zoeken met Nicolette en zo ben ik bij haar terecht gekomen.

Gelijk voelde ik mij bij Nicolette op m’n plek. Het voelde als een warme deken met een hele bijzondere ervaring waarin het goede gevoel meteen begon te stromen.
Ik kijk nu al uit naar de volgende sessie.
Dank je wel, lieve Nicolette.”

– Anja

“Onlangs heb ik een online coaching gesprek gehad met Nicolette. Wat een bijzonder gebeuren! Ik had al eerder het boek “ik ben er gewoon nog” gelezen. Dat ontroerde me diep.

De coaching heeft me veel gebracht. Het is bijzonder hoe Nicolette treffend en to the point hulp biedt en je op het juiste spoor zet. Het contact is warm en vertrouwd. Ik voelde het lijntje tussen haar en de lichtwereld, en dat gaf een extra dimensie. Ook omdat ik het daarna zelf heb mogen ervaren. Dank je wel, lieve Nicolette!”

-Netty-

Stuur een mailtje – o.v.v. coaching gesprek en je naam – naar info@remembranceofsoul.com  of gebruik het contactformulier.