“Wat is jouw talent? Wat heb jij bij te dragen aan deze aarde?”
Uit:  Ik ben er gewoon nog

Coaching van hart tot hart

In deze onrustige, chaotische tijd –  waarin zekerheid op haar grondvesten schudt – keren steeds meer mensen naar binnen, op zoek naar zichzelf. Velen voelen dat de oude manier van leven niet meer bij hen past en er is een groot verlangen een nieuwe weg in te slaan.

Zit je veel in je hoofd en twijfel je vaak?
Wil je meer in contact met je hart zijn?
Vraag je je af hoe je van je hoofd in je hart kan komen?
Zou je met je beschermengel willen samenwerken?
Wil je weten wat de volgende stap in jouw leven is?
Wil je nu echt gaan doen waarvoor je op aarde bent gekomen?

Dan nodig ik je van harte uit voor één of meer coaching gesprekken, waarin ik naar je zal luisteren en ik je zal helpen om bij jezelf te komen en je naar je eigen antwoorden zal leiden. Ik geloof dat ieder mens het antwoord op al zijn vragen heeft, die in het hart te vinden zijn.

Hoe ziet de sessie eruit?

Elke sessie is anders, omdat ik me door de lichtwereld laat leiden. Het kan zijn dat we naar buiten gaan, zodat je eerst goed in verbinding met jezelf en Moeder Aarde kan komen. En jij je kan openstellen voor de boodschappen die je engel je wil geven.

Vast onderdeel van de coachingsessie is dat we in meditatie gaan, waarbij ik je zal leiden en je in contact met je beschermengel/hart breng. Jouw beschermengel wil niets liever dan met jou samenwerken, zodat je steeds beter naar je intuïtie leert luisteren en leert vertrouwen op jouw innerlijk kompas, je hart. De antwoorden die je zoekt zullen door je beschermengel aangereikt worden.

Misschien ga je daarna met je engel schrijven! Heb vertrouwen, want dit kan iedereen en het enige wat het vraagt is een open hart, vertrouwen en jouw intentie om in verbinding met je engel te komen.

Samen kijken en luisteren we naar wat er aangereikt wordt. En kun je vertrouwen dat je precies dat zult ontvangen wat jij op dat moment nodig hebt.

Wat kun je verwachten?

  • Aanwezig zijn in het hart
  • Inzicht welke stappen nodig zijn om op jouw zielspad te komen
  • Samenwerken met jouw beschermengel
  • Vertrouwen in de tekens die je hart je geeft
  • Ervaren van innerlijke rust en vrede
  • Vertrouwen in jezelf
  • Het ontvangen van onvoorwaardelijke liefde

Tarief:

Individueel coaching gesprek  €144,- (duur sessie: 9.30 – 13.00)

Ervaringen:

“Ik ben heel dankbaar voor de middag die ik samen met Nicolette heb mogen beleven. Nicolette wist op een heel integere en professionele manier op mij af te stemmen, wat mij ruimte gaf helemaal op mijn gemak te zijn. De afwisseling van het praten met elkaar, het lichaamswerk en in de natuur zijn, werkte voor mij heel kloppend. Wat er gebeurde is wonderlijk en dat werkt nog steeds na. Ik heb vaak een kritisch stemmetje in mijn hoofd die daar dan wat van vindt. Inmiddels weet ik dat dit mijn ego is, en dat ik daar mild voor mag zijn. Nicolette heeft me aangemoedigd om steeds meer naar mijn hart te luisteren en dat ik mag vertrouwen op dat wat dan tevoorschijn komt. Ze heeft me hiermee weer een stukje dichter bij mezelf gebracht. Dank je wel Nicolette, voor wie jij bent en voor wat je de wereld te bieden hebt. En voor het boek dat je schreef. Dit heeft mij ongelooflijk veel troost geboden.” – Merijn– 

“Nicolette is een liefdevol en zorgzaam persoon met een bijzondere gave waarbij ik mij direct welkom voelde. Ze luistert aandachtig en heeft mij geleerd nog meer van  mezelf te houden en contact met mijn Hogere Zelf te maken. Zo bijzonder om tijdens de meditatie te voelen dat mogelijkheden binnen jezelf oneindig zijn. De tools die ze me meegaf gebruik ik nu dagelijks. Voor iedereen die gecoacht wil worden op het spirituele vlak, raad ik Nicolette aan.”  – Ingrid – 

Na een tijdje zoekende te zijn geweest, ben ik in contact gekomen met Nicolette.
In een coaching gesprek heeft Nicolette mij enorm geholpen. Ik merkte dat ik op een punt stond waarbij ik niet wist hoe ik verder moest.

Nicolette luistert met zoveel liefde en weet zo gericht aan te voelen waar je behoefte aan hebt. Ze heeft mij veel liefde, vertrouwen en inzicht gegeven om mijn volgende stap te kunnen zetten. Ik ben heel dankbaar dat ik Nicolette heb ontmoet en dat zij mij heeft geholpen. – Lieke –

“Afgelopen week ben ik gestart met mijn eerste coaching sessie bij Nicolette. Sinds het lezen van ‘Ik ben er gewoon nog’ was ik zo onder de indruk van haar verhaal dat het mij niet meer los liet. Naar aanleiding daarvan ben ik begonnen met een luisterkindafstemming. Dat was zo speciaal en raak dat ik hierdoor nog meer de behoefte kreeg om contact te zoeken met Nicolette en zo ben ik bij haar terecht gekomen.

Gelijk voelde ik mij bij Nicolette op m’n plek. Het voelde als een warme deken met een hele bijzondere ervaring waarin het goede gevoel meteen begon te stromen.
Ik kijk nu al uit naar de volgende sessie. 
Dank je wel, lieve Nicolette.” – Anja 

“Onlangs heb ik een online coaching gesprek gehad met Nicolette. Wat een bijzonder gebeuren! Ik had al eerder het boek “ik ben er gewoon nog” gelezen. Dat ontroerde me diep.

De coaching heeft me veel gebracht. Het is bijzonder hoe Nicolette treffend en to the point hulp biedt en je op het juiste spoor zet. Het contact is warm en vertrouwd. Ik voelde het lijntje tussen haar en de lichtwereld, en dat gaf een extra dimensie. Ook omdat ik het daarna zelf heb mogen ervaren. Dank je wel, lieve Nicolette!” -Netty-

Stuur een mailtje – o.v.v. coaching gesprek en je naam – naar info@remembranceofsoul.com  of gebruik het contactformulier.