Nicolette Remembrance of soul

“Je hart weet wat jij – als mens – vergeten bent”
Uit: Ik ben er gewoon nog

luisterkind: voor elke ziel die gehoord wil worden

Voor jong en oud

Ieder mens heeft vragen, jij ook.
Kun je zelf geen antwoord op je vragen geven? Laat mij dan naar je luisteren en laat mij je vertellen wat het antwoord van jouw hart is.
Op welke vragen zou jij graag antwoord willen?
Waar zou je meer zicht op willen krijgen?
Wat dient jou niet langer en zou je eindelijk eens willen loslaten?

  • Twijfel je erover welke weg je moet inslaan?
  • Maak je je zorgen en voel je stress?
  • Vraag je je af hoe je het beste met jouw situatie kan omgaan?
  • Je maakt je zorgen om je kind en vraag je je af hoe je je kind kan helpen?
  • Heb je vragen over je relatie?
  • Je hebt geen voldoening meer in je werk, en zou je willen weten wat je moet doen?

Welke vraag je ook hebt, een luisterkindafstemming geeft antwoord op jouw vragen en biedt inzichten, oplossingen, handvatten en tips. Vaak kunnen patronen per direct gekeerd worden.
Als luisterkindwerker stem ik me – op afstand – via mijn hart op jou af. We zijn spirituele wezens die energetisch allemaal met elkaar verbonden zijn: we zijn één. Het is jouw hart dat zich alles herinnert wat jij niet meer weet en al jouw vragen kan beantwoorden.

Hoe werkt een luisterkindafstemming?
In mijn hart voer ik een gesprek met jou en jij vertelt me alles wat je met me wilt delen: je kwaliteiten, je valkuilen, je angsten en je verlangens. Ik laat jou aan het woord en stel je vragen om op een diepere laag van bewustwording te komen. Jíj bent degene die de antwoorden geeft. Anders gezegd: het is jouw Remembrance of Soul.

Elke afstemming is anders en ik stel me open om te laten ontvouwen wat zich wil laten ontvouwen. Vaak blijven we in het hier en nu en het kan ook zijn dat de uitdagingen in je leven te maken hebben met iets dat in je verleden gebeurd is. En soms draag je nog iets bij je uit een vorig leven, waar je nu last van hebt. Dan gaan we terug naar dat leven en kijken we hoe een gebeurtenis uit dat vorige leven gekeerd kan worden.

Voordelen van een luisterkindafstemming
Zoals gezegd vindt een luisterkindafstemming altijd op afstand plaats. Jij of je kind kunnen gewoon thuis blijven. Het kost jouw geen tijd en je hoeft verder niets te doen.
Het is voor kinderen fijn dat ze niet naar iemand toe hoeven die ze niet kennen. En voor wie introvert is of niet gemakkelijk over zijn gevoelens praat, is dit een hele fijne, liefdevolle manier om zicht te krijgen op wat er speelt en antwoord te krijgen op de vragen die er zijn.

Wat heb ik van je nodig?

  • Voor een luisterkindafstemming mag je me een recente foto mailen waar je alleen/ je kind alleen opstaat.
  • Ik heb je voor- en achternaam en leeftijd nodig.
  • Ook verneem ik graag hoe de gezinssituatie is; getrouwd, samenwonend, gescheiden, samengesteld gezin, kinderen broertjes of zusjes als het een kind aangaat.
  • Jouw vragen.

Je kunt elke vraag stellen die je wilt: vragen over jezelf, je persoonlijke of spirituele ontwikkeling, relaties (met partner, ouders of vrienden), je kinderen, je gezondheid, je werk.

Ik maak van het gesprek een verslag en stuur deze per mail naar je toe. Je kunt de afstemming regelmatig opnieuw lezen. Waarschijnlijk zal er steeds een andere laag in je worden aangeraakt en dat zal energetisch op je doorwerken.

Je kunt een luisterkindafstemming aanvragen voor jezelf of voor je kind onder de 10 jaar. Je kind moet toestemming geven, als het ouder dan 10 jaar is.

Stuur – o.v.v. luisterkindafstemming en je naam – een mailtje naar info@remembranceofsoul.com of gebruik het contactformulier.