“Er bestaan duizenden en nog eens duizenden engelen”
Uit: Ik ben er gewoon nog

Lezing ‘Ik ben er gewoon nog’:
een spiritueel samenzijn

Verbonden door licht
Zijn wij
Eén
Met de Lichtwereld
Voelbaar in het hart
Richting gevend aan ons bestaan
Engelen zo nabij
Een ieder omhullend
Met hun onvoorwaardelijke liefde

Door het hele land geef ik lezingen over mijn boek “Ik ben er gewoon nog.” De lezing is een spiritueel samenzijn, waarbij verbinding met het hart en de lichtwereld centraal staan.

Wat kun je verwachten?

Om te beginnen neem ik je mee op mijn persoonlijke, spirituele reis, die ik moest afleggen om dit boek te kunnen schrijven. Het tweede deel staat in het teken van verbinding: we luisteren naar muziek, doen een ritueel, een geleide meditatie en natuurlijk lees ik voor uit “Ik ben er gewoon nog”.

Elke avond is de lichtwereld aanwezig, voor de één voelbaar, voor de ander hoorbaar of wellicht zichtbaar. Elke avond is anders en iedereen ontvangt dat wat zij op dat moment nodig heeft. Wat je ook zult mogen ervaren, je kunt een avond verwachten waarbij het hart centraal staat.

Na afloop is er gelegenheid om mijn boek “Ik ben er gewoon nog” te kopen. Prijs €19,99. Natuurlijk zal ik de boeken signeren. Mocht je “Ik ben er gewoon nog” al in je bezit hebben, dan kun je hem meenemen naar de lezing, waar ik hem als nog voor je zal signeren.

Huiskamerlezingen

Vind je het leuk dat ik bij jou thuis in intieme kring van familie, vrienden en bekenden een lezing over mijn boek kom geven? Dat kan! Jij nodigt jouw gasten uit, dan kom ik naar je toe.

Lezingen voor je praktijk of bedrijf

Wil je je praktijk wat leven inblazen? Of wil je het jaar op een mooie manier beginnen of afsluiten? Ben je op zoek naar meer klanten? Wil je een nieuw thema inbrengen? Of wil je gewoon een bijzondere avond organiseren? Alles is mogelijk! Mail me en laat me weten wat je graag zou willen.

Bijwonen van een lezing

Je wilt graag bij één van bovengenoemde lezingen bijwonen.

Aanmelden voor een lezing

Heb je nog vragen of ben je geïnteresseerd? Neem dan via het contactformulier contact met mij op. Graag o.v.v. aanvraag lezing en je naam.