“Nu is het enige moment dat echt is.”
Uit: Ik ben er gewoon nog

Jouw bijdrage in de tijd van de crisis: hartsverbinding door meditatie

Jullie leven allemaal in een hele bijzondere tijd, een tijd die lang geleden aangekondigd en voorzien is. Hoewel deze tijd voor velen angsten en onzekerheden met zich meebrengt, willen we jullie op het hart drukken, dat er ook een andere kant te beleven en te ervaren is. Het vraagt jullie focus, jullie opperste concentratie, wetende dat jullie scheppers zijn, één met de Goddelijke Bron waar je uit voorgekomen bent. Jullie zijn ongelofelijk krachtig en wij zien dat er gelukkig velen op aarde zijn, die momenteel in het hart gecenterd zijn. En dat is wat we een ieder van jullie willen vragen zoveel mogelijk te doen, want zo kunnen jullie bijdragen vanuit het hart. Bijdragen aan een Nieuwe Aarde, een nieuwe manier van leven, die wij in de toekomst voor ons zien. We begrijpen dat dit voor veel van jullie nu moeilijk te begrijpen en te geloven is, maar geloof ons als wij zeggen, dat er aan het eind van de tunnel licht is. Beter gezegd, als jullie je verbinden met je eigen innerlijk Licht, dat in je hart te vinden is en op jou wacht om ontdekt te worden, dan steken jullie met elkaar het licht van de wereld aan en zal het licht weer gaan stralen zoals ze lang geleden ook gestraald heeft.

Als je niet gewend bent om dit te doen, willen we je vragen goed naar ons te luisteren en onze woorden niet alleen met je hoofd te lezen, maar tegelijkertijd onze woorden in je hart te voelen. Jullie kunnen ons vragen je daarbij te helpen. Want er is een deel van jullie, dat deel dat verbonden is met je hart, dat precies begrijpt wat wij bedoelen. Laat dat deel van jou, dat zich in je hart bevindt naar ons luisteren. Het is juist in deze tijd, tijd om je te herinneren wie je werkelijk bent. Jullie denken dat jullie mensen zijn, maar dat is een illusie. Jullie zijn zo groots, er zijn bijna geen woorden voor om jullie te doen overtuigen van jullie grootsheid. Maar neem maar van ons aan, dat jullie grootser dan groots zijn. Nog even en jullie zullen je dit weer herinneren. Daarom is deze crisis nu op aarde gekomen omdat het een punt markeert in jullie geschiedenis. Een punt voor en een punt na de crisis. Alles heeft met bewustwording te maken. Het hele leven gaat over bewustwording, over het herinneren dat jullie grandioze zielen zijn, met oneindige mogelijkheden, die niets anders dan Liefde en Licht zijn. En wanneer dit herinnerd wordt, door steeds grotere aantallen mensen, dan zal er iets wezenlijks gaan veranderen in jullie leven en op aarde.

Het is niet voor niets, dat jullie nu stil worden gezet. Want het is tijd om naar binnen te keren en gebruik te maken van het gereedschap dat je hele leven bij je is geweest, maar waarvan slechts enkelen gebruik gemaakt hebben om vrede en liefde te ervaren. En dat is je eigen hart. Je hart is je connectie met de hele kosmos. Je hart kan je doen herinneren wie je werkelijk bent, waarom je dit keer naar de aarde bent gekomen. En je hart kan je de vrede en balans brengen waar velen nu – in deze onzekere tijden – zo naar verlangen.

Wanneer je onzeker bent, in twijfel, als je emoties als boosheid, angst of andere negatieve emoties in je eigen lichaam ervaart, dan raden we je aan te stoppen met alles waar je mee bezig bent. Zoek een rustig plekje, waar je niet gestoord kan worden en ga zitten en wordt stil. Ook wanneer je je goed voelt is het belangrijk dagelijks in contact met je hart te zijn. Neem de tijd om te mediteren en de vrede in je hart te ervaren.

Engelen van bewustwording van mens-Zijn, o.l.v. Antharion

Meditatie: Vrede van het hart

Meditatie: Zegening van het witte licht

Meditatie: de Roze Roos