''De kracht van het licht en liefde is zo ongelofelijk groot;
met die kracht is alles mogelijk”
Uit: ik ben er gewoon nog

Lichtkring

Voor jou en je vrouwennetwerk, bij jouw thuis of in je praktijk

Door het hele land geef ik voor Lichtkringen, waarin ik jullie meeneem op reis.

Middels een channeling, lichtritueel, een geleide meditatie en het luisteren naar muziek zal deze reis je herinneren:

  • aan de vrede die in het hart aanwezig te is
  • om je te verbinden met het hart/de liefde versus het hoofd/angst
  • aan het grote liefdesveld waarvan alles deel uitmaakt
  • aan de eenheid versus afgescheidenheid
  • om je te verbinden met het grote liefdesveld waar je deel van bent
  • aan het licht dat jij bent

Je bent een kind van Liefde en Licht. Hoe zou het zijn om steeds meer in resonantie met jouw ware wezen te komen? En je niet langer te laten leiden en beperken door je hoofd. Hoe zou het zijn om vrij te zijn? Vrij van angst, angst voor de dood, voor de toekomst, voor de mening van anderen?

Om te leven vanuit de verbinding met je hart en je gevoel je kompas te laten zijn. Om het leven te leiden dat jij ten diepste wenst te leven. Zodat je niet alleen de liefde kunt ervaren die jezelf bent, maar ook die ieder ander is en waar het hele universum vol van is.

Een licht leven! Een leven waarbij je ervaart dat je zoveel meer bent dan je lichaam, je gedachten en emoties.

Het vraagt jouw bewustzijn om deze weg naar binnen te gaan en je te leiden naar jouw grootste potentieel. Om in verbinding met de Bron je leven vorm te geven, zoals jij als ziel lang geleden wenste te ervaren. Je bent oneindig in potentie en nu is de tijd om te doen waarvoor je bent gekomen.

De aarde is er klaar voor, jij ook?

Lichtkring organiseren?

Lichtkring bij jouw thuis
Vind je het leuk als ik bij jou thuis een lichtkring kom geven in een intieme kring van je familie, vrienden en andere gelijkgestemden? Jij nodigt je gasten uit en ik kom naar je toe.

Lichtkring in je praktijk of bedrijf
Wil je voor je praktijk een bijzondere middag/avond organiseren? Of wil je het jaar op een mooie manier beginnen of afsluiten? Of wil je een ander moment in het jaar gebruiken om je bewust met het Licht te verbinden? Wil je gewoon een keer wat anders? Of wil je een nieuw thema inbrengen? Alles is mogelijk!

Aanmelden lichtkring

Ik kan me voorstellen dat je nog vragen hebt en dan is het fijn om hier met elkaar in gesprek te gaan.  Stuur een mailtje – o.v.v. lichtkring en je naam – naar info@remembranceofsoul.com  of gebruik het contactformulier.