“Jullie dachten dat ik dood was, maar ik veranderde alleen van vorm
Uit:  Ik ben er gewoon nog

 Ervaringen lezingen

“Wat ben je een prachtig, mooi mens. Je uitstraling, je stem, zacht en integer. Je verhaal, jouw proces, voor het schrijven van het boek. Tygo heeft niet zomaar jou uitgekozen, maar omdat jij bent wie je bent. De muziek, de meditatie. Alles klopte. Net zoals bij een ieder van ons. Luister en vertrouwen vanuit je hart. Jij hebt het ons weer laten ervaren.

En dit was mijn ervaring tijdens het contact met mijn beschermengel: ik voelde het in het linkerdeel van mijn lichaam. Mijn linkerbeen gaf veel tintelingen. Een briesje van af de linkerkant. Daarna sloeg hij de vleugels om mij heen. Ik voelde toen ook heel veel engelen achter ieder van ons in prachtig lichtblauw licht. We zaten in een kring .In de kring zag ik veel licht en kleine kinderen. Dansend, vrolijk met elkaar. Ik zag mijzelf ook als kind daar dansen. Boodschap voor mij was. Ik ben beschermd door mijn beschermengel en mag nog meer genieten en vertrouwen op wat er is. Leef als een kind.” – Hermien –

“Dank je voor de hele bijzondere bijeenkomst. Je hebt het op een hele mooie manier neergezet. Er was een hele fijne sfeer, die al begon met die mooie muziek. De stilte was diep en intens, de verbondenheid met elkaar was te voelen, ook al kende niet iedereen elkaar. Het was boeiend om jou te horen over de totstandkoming van het boek. Het was ook mooi om te horen dat Tygo op zo’n avond erbij is en geliefde overledenen van de aanwezigen meeneemt. Zelf heb ik mijn moeder gevoeld als een lieve, zachte aanwezigheid. Je hebt veel te brengen en raakt mensen wezenlijk aan met jouw boodschappen vanuit de hemel. Het is veel meer dan een lezing, je mag het anders gaan noemen.” – Ine –

“Tijdens het voorlezen uit je boek, zakte ik in een diepere laag en was mijn overleden man dicht bij me. En kwam de tekst voor mijn website als vanzelf bij me op.” – Marion –

“Wat een mooie, bijzondere avond. Warmte, liefde, veel licht. Het voelde een beetje spannend, maar het was helemaal goed zoals het was. Bedankt voor jouw begeleiding, voor je liefde en rust, voor wie je bent. En hoe je ons meeneemt op reis. Ik wens je nog veel van zulke mooie lezingen toe.’ -Mariska –

“Ik ben zo blij dat ik je uitgenodigd heb. Het was een onvergetelijke avond. In alle opzichten. Je bent een mooi mens.” – Tine –

“Super bedankt voor deze bijzondere avond. Een mooi inspirerend en pakkend verhaal. Ik ben blij dat ik erbij mocht zijn.” – Suzanne –

“Al meer dan 40 jaar is de reïncarnatie gedachte geen vraag maar een gegeven voor mij. Maar nog nooit heeft iemand mij op zo’n persoonlijke manier op zo’n persoonlijke wijze via Tygo haar verhaal verteld. Bijzonder om naar te luisteren. Je hebt een fijne stem om naar te luisteren. Het voelt als een bevestiging- in vertrouwen.” – Pauline – 

“Tijdens de meditatie voelde ik veel aanwezigheid. Achter mij stond mijn beschermengel, die ik wel eens vaker gevoeld heb. Maar er waren ook kinderen aanwezig. Er was een kind wat mij opviel en dat toenadering zocht. Het was het kind van mijn vriend: zij is bij haar geboorte overleden. Het gekke was dat ze nu geen baby was, maar een peuter van een jaar of 3. Er kwam ook een oudere vrouw bijstaan. Een vrouw die als een 2e moeder voor mijn vriend geweest is. Het was alsof ze wilden zeggen: alles komt goed. Wij zijn er wel. Dit was voor mijn vriend bedoeld die het op dat moment niet makkelijk had. Het was prachtig om te ervaren en ik ben er dankbaar voor. “ – Roos –

“Wat een mooie en bijzondere avond heb je mij gegeven! Wat was ik geraakt door je boek en ben er dagen door “van slag” geweest. En wat vond ik het geweldig om op deze avond jouw verhaal te mogen horen en met jou over het boek, het leven, de dood, zielen en engelen te kunnen praten. Heel erg bedankt daarvoor.” – Ina –